Prezentările lectorilor din cadrul celui de-al 26-lea Congres Național al Societății Române de Pneumologie  din perioada 4-8 noiembrie 2020 vor fi înregistrate integral și difuzate pe www.congres-srp.ro, context în care vom colecta și prelucra imaginea/vocea participanților prezenți. În cadrul evenimentului sau ulterior acestuia, putem colecta de la participanții prezenți opiniile acestora cu privire la evenimentul organizat de Societatea Română de Pneumologie și partenerii de eveniment al acesteia (prin formulare de feedback / corespondență electronică). De asemenea, datele dvs. (imagine/voce) pot fi făcute publice, atunci când utilizăm înregistrările evenimentelor pentru promovarea lor în mediul on-line.

Vă informăm că la acest eveniment se realizează fotografii și videoclipuri live și post eveniment de către echipa Societății Române de Pneumologie și partenerii acesteia. Acestea vor fi făcute publice pe diversele canale de comunicare (online și print) ale Societății Române de Pneumologie și ale partenerilor Socieății Române de Pneumologie. Prin citirea acestui formular și participarea dvs. la eveniment vă exprimați acordul ca Societatea Româna de Pneumologie să folosească aceste fotografii și videoclipuri în prezentari, video-uri și pe canalele sale social media.

Prin bifarea acestui document vă exprimați acordul privind autorizarea Societății Române de Pneumologie de a difuza pe pagina web dedicată a Congresului (www.congres-srp.ro) înregistrarea audio-video a acestor sesiuni, timp de o lună de la sfârșitul evenimentului, precum și celelalte activități menționate mai sus în prezenta. 

SUNT DE ACORD PRIN BIFAREA PREZENTEI CA TOATE PREZENTĂRILE MELE DIN CADRUL CONGRESULUI NAȚIONAL AL SOCIETĂȚII ROMÂNE DE PNEUMOLOGIE DIN PERIOADA 4-8 NOIEMBRIE 2020 SĂ FIE ÎNREGISTRATE ȘI DIFUZATE PE WWW.CONGRES-SRP.RO ÎN MODALITĂȚILE ȘI CONDIȚIILE PREVĂZUTE ÎN PREZENTA.