Vă mulțumim că ați fost alături de noi la cea de-a 27 ediție a Congresului Național al Societății Române de Pneumologie ce a avut loc în format hibrid (Sinaia și Online) în perioada 2-6 noiembrie 2022.

Certificatele de participare sunt acum disponibile accesând butonul de mai jos. Acestea se vor descărca pe baza contului creat în momentul înscrierii.

Dragi colegi,

Societatea Română de Pneumologie (SRP) are deosebita plăcere de a vă invită în toamna aceasta la cel mai mare eveniment al său: al 27-lea Congres Național al Societății Române de Pneumologie, ce va avea loc în perioada 2-6 noiembrie 2022.

Congresul din acest an reprezintă încă o experiență inedită, întrucât se va desfășura în format hibrid, la Sinaia și online.

Astfel, participanții vor putea viziona o serie de simpozioane live, transmise în direct din săli, vor putea vizita zona expozițională online, precum și zona de e-postere, însă sunt așteptați în număr cât mai mare în sălile de conferințe și zona expozițională din locația aleasă pentru desfășurarea Congresului SRP, Hotelul Internațional din Sinaia.

Sperăm ca acest Congres să ne readucă pe cât mai mulți împreună, pentru știință, după o perioadă în care am fost separați de ecranele dispozitivelor.

Congresul SRP 2022 constituie o oportunitate de a interacționa cu experții în domeniu, de a avea acces la instrumente clinice de ultimă generație, de a explora idei inovatoare pentru îngrijirea și prevenirea afecțiunilor respiratorii alături de profesioniștii în domeniu.

Tema centrală a Congresului este Pneumologia: de la știință la multidisciplinaritate și inovație și își propune să expună descoperirile științifice și reperele majore în contextul actual creat de dezvoltarea mijloacelor de diagnostic și tratament în cadrul general al abordării multidisciplinare a bolilor respiratorii, pe măsură ce medicina personalizată devine din ce în ce mai prezentă în practica medicală actuală.

Vom continua împreună tradițiile Societății Române de Pneumologie și ne dorim ca această ediție a Congresului SRP să reprezinte o experiență profesională memorabilă, care să asigure accesul la un spectru larg de abordări, metode și cercetări în domeniul afecțiunilor respiratorii, într-o perspectivă multidisciplinară.

 

Așteptăm să ne revedem la Sinaia!

Nemes

Roxana Maria Nemeș
Președintele Societății Române de Pneumologie

Vă invităm să va înscrieți la cursurile pre-congres ce vor avea loc exclusiv FIZIC la hotel Internațional, Sinaia.
Vă puteți înscrie la maxim 2 cursuri, câte unul pe fiecare interval orar.
Taxă de participare unică: 50 RON pentru fiecare curs
Cursurile vor fi creditate de către Colegiul Medicilor din România cu credite EMC (pentru medici).
Înscrierea la cursuri este disponibilă doar pentru participanții care s-au înscris în prealabil la Congres, cu participare fizică.

PROGRAM

Al 27-lea Congres Național al Societății Române de Pneumologie a fost creditat de către Colegiul Medicilor din România cu 21 de credite EMC (pentru medici) și a fost creditat de către Ordinul Asistenților Medicali Generaliști, Moașelor și Asistenților Medicali din România cu 10 credite EMC (pentru asistenții medicali).

 

LECTORI STRĂINI

INVITAȚI DIN ROMÂNIA

PARTENERI