00
Days
00
Hours
00
Minutes
00
Seconds

Lobby

Conferinţa Naţională NefroDiab este creditată cu 9 ore de Educaţie Medicală Continuă de către Colegiul Medicilor din România.

Cuvânt Înainte

Dragi colegi,

Bine ați venit la Conferinţa Naţională NefroDiab, o conferință ce vine în sprijinul nefrologilor şi diabetologilor dar şi al colegilor din alte specialități medicale (cardiologie, endocrinologie, geriatrie şi gerontologie), prin prezentarea de informații științifice bazate pe scheme actuale de tratament şi pe practica clinică de zi cu zi, având drept scop principal îmbunătățirea practicii medicale în ceea ce privește tratarea și îngrijirea pacienților diabetici cu diverse probleme renale.

A patra ediţie a Conferinţei Naţionale NefroDiab ne găseşte într-un context cu totul special, fiind un prilej excelent pentru a dezbate şi răspunde la câteva dintre provocările pe care pandemia de COVID-19 ni le-a impus. În acest an, evenimentul se desfăşoară în premieră, ONLINE. Pandemia de COVID-19 a adus cu sine o mulţime de provocări, atât în activităţile noastre zilnice, cât şi în practica medicală, de altfel extrem de afectată de schimbările din ultima perioadă.Evenimentul îşi propune să reunească experţi renumiţi din specializări conexe întocmai pentru a aborda aceste teme importante.

În numele întregului Comitet Ştiințific și Organizatoric, mulţumim tuturor lectorilor, partenerilor, sponsorilor şi vă invităm să participaţi activ la această conferinţă, menită să contribuie la îmbunătăţirea portofoliului nostru de cunoştinte, prin dialog profesional.

Cu prietenie,
Prof. Dr. Adrian Covic
Preşedinte, Societatea Română de Nefrologie

PROGRAM ŞTIINŢIFIC PRELIMINAR

Lectori

COMITET ŞTIINŢIFIC

Comitetul Științific:

Prof. Dr. Adrian Covic, Preşedinte Societatea Română de Nefrologie

Conf. Dr. Ionuț Nistor, Secretar Societatea Română de Nefrologie

Prof. Dr. Romulus Timar, Președinte Societatea Română de Diabet, Nutriție și Boli Metabolice

Conf. Dr. Bogdan Timar, Decan al Universităţii de Medicină şi Farmacie „Victor Babeş”, Timişoara

Conf. Dr. Bogdan Mihai, Vicepreşedinte Societatea Română de Diabet, Nutriție și Boli Metabolice

Prof. Dr. Cristian Serafinceanu, Preşedinte ASRMN

Secretar Științific:

Conf. Dr. Ionuț Nistor, Secretar Societatea Română de Nefrologie

GET EXPERIENCE

Shift your perspective on digital business

How you transform your business as technology, consumer, habits industry dynamic s change? Find out from those leading the charge.

Partener Științific

Sponsori

Înregistrare

ABONARE NEWSLETTER

Fii la curent cu ultimele noutăți!