IMPORTANT!

Lectorii ale caror lucrari sunt incluse in program sunt rugati sa trimita rezumatele pentru publicare la adresa contact@congres-srp.ro (in romana si engleza, respectand caracteristicile tehnice de mai jos) pana la data de 5 septembrie, SPECIFICAND SIMPOZIONUL DIN CARE FACE PARTE LUCRAREA.

Comitetul Stiintific invita autorii sa-si prezinte rezumatele pentru evaluare si includere in program, la sesiunile de Comunicari orale.

Trimiterea rezumatelor

Rezumatele pot fi depuse numai prin sistemul de incarcare online in website-ul Congresului, www.congres-srp.ro, si numai dupa inregistrarea a cel putin unuia dintre autori. Pentru a va loga, trebuie sa creati un cont pe care il veti folosi pentru trimiterea rezumatelor si editarea lor.

Termenul limita pentru depunerea rezumatelor este 10 august 2016.

Dupa incarcarea rezumatului veti primi un e-mail de confirmare. In caz contrar, inseamna ca incarcarea rezumatului nu a fost finalizata si este nevoie sa-l reincarcati. Rezumatele vor fi evaluate de Comitetul Stiintific, iar rezultatul evaluarii va fi transmis prin e-mail persoanei care l-a incarcat, pana la 31 iulie 2016. De retinut ca rezumatele pot fi vizualizate si modificate de catre autori pana la data limita de depunere a acestora (30 iunie 2016).
Pentru includerea lucrarilor acceptate de catre Comitetul Stiintific in programul Congresului cel putin unul dintre autori trebuie sa aiba inscrierea la congres validata prin plata taxei de participare pana la data de 31 iulie 2016.

Instructiuni pentru pregatirea rezumatelor

Rezumatele se vor incarca in limbile romana si engleza. Se va folosi doar alfabetul englez (fara diacritice). Este obligatorie completarea tuturor campurilor.
Titlul rezumatului trebuie introdus cu majuscule, sistemul preluand exact formatul introdus. Titlul trebuie sa fie cat mai concis (maximum 100 de caractere incluzand si spatiile), dar suficient de lung pentru a indica natura studiului. Nu se vor folosi abrevieri in titlu.

Tematica: Se va selecta tema la care doriti sa afiliati lucrarea dumneavoastra din grila de tematici.

– Afectarea pulmonara in bolile de sistem
– Bolile obstructive – astm, BPOC si alte boli obstructive pulmonare
– Comorbidiati asociate bolilor pulmonare
– Neoplasmul bronho-pulmonar si alte neoplazii
– Patologie interstitiala; afectarea pulmonara in bolile de sistem
– Somnologie; Ventilatie non-invaziva
– Tuberculoza
– Varia

Nume autori si co-autori: se vor completa campurile de autori si co-autori in ordinea in care acestia sunt solicitati in pagina de web respectiva. Se vor introduce atat numele, cat si prenumele complet, fara prescurtari.
Corpul rezumatului nu trebuie sa depaseasca 250 de cuvinte. Sistemul respinge automat rezumatele mai mari. Nu se vor folosi grafica sau tabele in rezumat. Va rugam sa acordati o atentie deosebita gramaticii, textul fiind preluat asa cum este introdus. Se vor folosi termeni generici. De evitat folosirea denumirilor comerciale ale produselor.
Comitetul Stiintific isi rezerva dreptul de a accepta sau respinge lucrarile propuse si de a le selecta pe cele acceptate in vederea prezentarii sub forma de comunicare orala.

Forma de prezentare

Comunicare orala: expunere de 8 minute a lucrarii in format PowerPoint, urmata de 2 minute de discutii.

Inregistrare

Cel putin un autor al fiecarui Rezumat trebuie sa fie inscris pentru a putea incarca rezumatul respectiv. In cazul neinregistrarii, rezumatul nu va fi inclus in program. Acceptarea rezumatului va fi conditionata de inregistrarea si plata taxei de participare la Congres.

Puteti trimite rezumatele folosind platforma online (click pe butonul Inscriere rezumate de mai jos).

Inscriere Rezumate  Evaluare Rezumate

Daca intampinati probleme de orice fel in crearea contului si incarcarea rezumatelor, va rugam sa ne contactati la contact@congres-srp.ro sau la 031.101.32.21.