TAXE DE PARTICIPARE

Taxa de participare pentru medici include: acces la platforma online unde se va desfăşura Congresul şi certificatul de participare cu credite EMC.

– Membru titular SRP: 70 lei
– Non-membru SRP: 100 lei
– Medic senior (peste 65 de ani)/Medic rezident/Student: fără taxă
– Asistent medical: 15 lei

Înscrierile se pot face până la data de 1 noiembrie 2020 (INCLUSIV)!

Studenţii, medicii rezidenţi şi medicii seniori, întrucât sunt scutiţi de plata taxei de participare la Congres, sunt rugaţi ca la dovada plăţii să încarce un document în format PDF (scrieţi textul în Word şi salvaţi ca PDF) în care vor scrie: „Declar pe propria răspundere că fac parte din una din categoriile scutite de plata taxei de participare: student/medic rezident/medic senior.”

Taxa de participare se achită în lei, astfel: online (butonul PLĂTEŞTE ONLINE mai jos), prin virament sau prin depunere de numerar în contul RO74BRDE445SV00161634450, deschis la BRD, Titular cont: SOCIETATEA ROMÂNĂ DE PNEUMOLOGIE, CIF: 4433929, cu menţiunea „Taxă Congres SRP 2020 (şi nume medic)”.

DUPĂ ACHITAREA TAXEI DE PARTICIPARE VĂ RUGĂM SĂ VĂ ÎNREGISTRAȚI ONLINE, COMPLETÂND FORMULARUL DE MAI JOS ȘI ATAȘÂND DOVADA PLĂȚII!

Daca ati ales metoda de plata Online prin card bancar este necesar sa completati un formular cu informatiile despre cardul dumneavoastra in pagina securizata a procesatorului de plati. – Platile cu carduri de credit/debit emise sub sigla Visa si MasterCard (Visa/Visa Electron si MasterCard/Maestro) se efectuaeaza prin intermediul sistemului 3-D Secure elaborat de organizatiile care asigura tranzactiilor on-line acelasi nivel de securitate ca cele realizate la bancomat sau in mediul fizic, la comerciant. – 3-D Secure asigura in primul rand ca nici o informatie legata de cardul dumneavoastra nu este transferata sau stocata, la nici un moment de timp, pe serverele magazinului sau pe serverele procesatorului de plati, aceste date fiind direct introduse in sistemele Visa si MasterCard. Important de stiut! – Pentru platile prin card bancar nu este perceput nici un comision!