TAXE DE PARTICIPARE

Taxa de participare pentru medici include: acces la platforma online unde se va desfăşura Congresul şi certificatul de participare cu credite EMC.

– Membru titular SRP: 70 lei
– Non-membru SRP: 100 lei
– Medic senior (peste 65 de ani)/Medic rezident/Student: fără taxă
– Asistent medical: GRATUIT

Înscrierile se pot face până la data de 1 noiembrie 2020 (INCLUSIV)!

Studenţii, medicii rezidenţi şi medicii seniori, întrucât sunt scutiţi de plata taxei de participare la Congres, sunt rugaţi ca la dovada plăţii să încarce un document în format PDF (scrieţi textul în Word şi salvaţi ca PDF) în care vor scrie: „Declar pe propria răspundere că fac parte din una din categoriile scutite de plata taxei de participare: student/medic rezident/medic senior.”

Congresul SRP 2020 este în proces de creditare și va fi creditat de către Colegiul Medicilor din România (pentru medici) și Ordinul Asistenților Medicali Generaliști, Moașelor și Asistenților Medicali din România (pentru asistenți).

Taxa de participare se achită în lei, astfel: online (butonul PLĂTEŞTE ONLINE mai jos), prin virament sau prin depunere de numerar în contul RO74BRDE445SV00161634450, deschis la BRD, Titular cont: SOCIETATEA ROMÂNĂ DE PNEUMOLOGIE, CIF: 4433929, cu menţiunea „Taxă Congres SRP 2020 (şi nume medic)”.

DUPĂ ACHITAREA TAXEI DE PARTICIPARE VĂ RUGĂM SĂ VĂ ÎNREGISTRAȚI ONLINE, COMPLETÂND FORMULARUL DE MAI JOS ȘI ATAȘÂND DOVADA PLĂȚII!

Dovada de plata
Show privacy policy